Souschef til 365discount, Rødekro

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være souschef i Rødekros gladeste butik?

Det synes vi nemlig helt sikkert selv, at vi er - og vi ved, at vi har mange kunder, som også sætter stor pris på vores smittende latter og glade smil. Hos os vil du nemlig opleve, at vi har besluttet os for, at det skal være både rart, sjovt og udviklende at gå på arbejde hver dag. Vi tager vores opgaver som oplevelser og går op i, at vi lykkes sammen. En af grundene til, at vi lykkes sammen er, at vi alle kender vores faste opgaver og arbejder indenfor de rammer og forventninger, der er til os - dét skaber netop rummet til, at vi både kan joke med hinanden og har overskud til at hjælpe en kollega.

Vores butik er en ægte lokal-butik, hvor vi har mange skønne stamkunder og de fleste kender hinanden lidt på kryds og tværs. I butikschef Rania får du en leder, som er udadvendt, åben og lyttende og som samtidig sætter en ære i den gode oplæring, arbejder struktureret, har tydelige forventninger og som er der for sit team. Sagt på godt jysk, så er det altså ikke et tosset sted at være souschef, og slet ikke, hvis du har en butikschef gemt i maven - Rania ved nemlig godt, hvordan hun udvikler en dygtig kollega fra souschef til butikschef.

Dine opgaver

Vi går rigtig meget op i, at vores butik er klar og lækker til vores kunder hver dag. Derfor bruger vi allermest af vores tid på at arbejde med varerne, sikre at vores butik er ren, indbydende samt velopfyldt og at servicere vores kunder med et smil. Det vil være din opgave at indgå i teamet og bidrage til dette - du får sandsynligvis hurtigt dit eget område, som du er ansvarlig for.

Som souschef er du samtidig butikschefens vigtige sparringspartner, og I to udgør ledelsen i butikken. Det betyder, at når butikschefen har ferie eller fri, så er du den, som tager ansvaret for butikken.

Drømmer du om...?

Har du en drøm om at blive butikschef, skal du også vide, at vi har et ret spændende uddannelsesforløb for vores butikschefaspiranter, som du får mulighed for at søge optagelse på.

Vil du vide mere?

Vi vil gerne fortælle meget mere om, hvilke spændende og udviklende opgaver, du kan få i 365discount, Rødekro - og du er meget velkommen til at give Rania et kald på 7334 6208.

Har du allerede besluttet dig?

Så send endelig et CV afsted til os via "ansøg nu". Du behøver ikke sende en ansøgning med - vi vil dog sætte pris på, hvis du i dit CV skriver et par ord om dig som menneske. 

Ansøgningsfristen er 17. maj  2024.

Vi glæder os til at høre fra dig!

I Coop går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.

Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

365discount - det rigtige sted at gøre en forskel

I 365discount har vi en effektfuld og simpel vision: Discount skal være billigt, nemt og godt for vores kunder. Visionen er vigtig og kalder på vores fokus og dedikation. Og vi står sammen om at udleve netop dét hver dag. Vi ved nemlig, at det er alle os 365’ere, der sammen gør den helt store forskel for hver enkelt kunde – uanset om vi er butikschefer, elever, nøglebærere eller noget helt fjerde.

Psst… Hvis du er nysgerrig på vores profil, kan du læse mere om os, fx vores bæredygtige initiativer og vores særlige sortiment, her.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=609bfd76)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aabenraa Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Coop 365discount, Hærvejen, 6230 Rødekro

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6033539

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet