!FLEKSJOB! Er du vores nye medarbejder til LOOP Fitness Rødekro?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi har travlt og søger derfor en eller to selvstændige og servicemindede fleksjobbere til LOOP Fitness Rødekro snarest muligt.

Timerne ligger:

  • Mandag, onsdag, fredag fra kl. 08.00 - 11.00
  • Tirsdag og torsdag eftermiddag fra kl. 16 – 19
  • Hver 2. lørdag og søndag fra kl. 9 - 12.  

Jobbet er på ca. 6-9 timer om ugen med mulighed for op til 18 timer, når vi kommer til januar/februar 2024. Du skal være 25 år og gerne gerne ældre med kørekort og bil, da det er et plus hvis du også kan tage nogle enkelte vagter i LOOP Fitness Vojens ved behov.

Stillingen er for dig som motiveres af at yde god service, og skabe gode oplevelser for medlemmerne. Det vil være dit ansvar, at medlemmer oplever god service og engagement i forbindelse med deres træning og/eller deres kontakt med centret.

Dine primære opgaver vil være:

  • Afholde prøvetimer og vejlede medlemmer i deres træning.
  • Yde god service i kontakten med medlemmer og potentielle medlemmer i centret, også via mail og telefon.
  • Sørge for at centret fremstår rigtig pænt, rent og ryddeligt til enhver tid.

Vi forventer, at du har lidt erfaring med træning.

Stillingen kræver, at du agerer selvstændigt og har en vis modenhed i omgang med vores kunder, da du arbejder selv i centret på dine vagter. I LOOP Fitness skal mennesker af alle aldre og typer kunne få en god oplevelse med deres træning og føle sig velkomne og godt tilpas. Her er nemlig plads til alle - i alle aldre fra 14 - 90 år.

Det er en klar fordel, hvis du har erfaring fra jobs, hvor salg og god service er i højsædet og at du kan lide og er god til den del af jobbet. Du må også gerne have lidt flair for IT, da du skal kunne håndtere administration af medlemskaber og booking af tider i vores IT-system.

Hvis du har tilknytning til og et netværk i lokalområdet – enten via dit tidligere eller nuværende job, eller som ildsjæl i lokalsamfundet Rødekro– vil det også være en fordel, dog ikke en krav.

Til gengæld for alt det, du kommer med, kan vi tilbyde dig et job i en spændende og anderledes fitnesskæde i vækst. LOOP-medlemmer er livsglade og loyale, og det giver en herlig atmosfære i centret og masser af sjove og spændende udfordringer.

Er ovenstående profil bare lige dig, så send dit cv og din ansøgning til Martina på mab@loopfitness.dk. Vi ansætter når rette kandidat er fundet, så vent ikke med at søge.

Vil du vide mere om jobbet og LOOP Fitness er du velkommen til at kontakte Martina på tlf. 22 95 30 91 eller besøge vores hjemmeside på www.loopfitness.com.

 

LOOP er et unikt træningskoncept, der sikrer en velafbalanceret træning af hele kroppen på kun 24 minutter– både fysik og kondition. Træningen bygger på de anerkendte principper i cirkeltræning og giver gode resultater i en gennemtænkt kombination og variation af udvalgte øvelser på nøje udvalgte fitnessmaskiner.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aabenraa Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

M. Bowman ApS, Bjerning Kirkevej, 6100 Haderslev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5938257

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet