Oplev musical- og retroaften i Rødekro i den kommende uge

dato

Den kommende uge i Rødekro byder på sangglæde i kirken og et musikalsk tilbageblik til 60'erne med "Cantobell" på Hotel Kløver Es. Læs mere om hvordan du kan deltage og opleve disse begivenheder.

Ugen byder på skønne musikalske oplevelser i Rødekro, lige fra korsang i Rise Kirke til et retrospektivt bal, der genopliver stemningen fra 60'ernes populære danske popklubber.

Voksenkoret i Rise Kirke

For sangglade kvinder er der en fantastisk mulighed i Rise Kirke, hvor voksenkoret inviterer til en aften i musikkens tegn. Her kan du synge med på både kirkelige sange og sange fra højskolesangbogen. Koret mødes for at opleve sangglæde og fællesskab, og nye medlemmer er velkomne. Tøv ikke med at kontakte Solvejg for flere oplysninger.

Tidspunkt: Onsdag 16. oktober 2024, kl. 19:00
Sted: Rise Kirke og Sognegaard, Rise Bygade 23, 6230 Rødekro
Målgruppe: Voksne
Entré: Kontakt for nærmere information

Retrobal på Hotel Kløver Es

Oplev en aften i nostalgiens tegn, når Hotel Kløver Es genskaber stemningen fra 60'ernes "Cantobell" popklub. Arrangementet byder på en tre-retters menu efterfulgt af dinnermusik og bal med live optrædener fra Carsten Bo og Jon samt The Rocking Ghosts. En aften for alle, der elsker musik og hyggelige stunder.

Tidspunkt: Fredag 18. oktober 2024, kl. 18:00
Sted: Hotel Kløver Es, Brystrupvej 2, 6230 Rødekro
Entré: 495 kr
Målgruppe: Alle



Opret din begivenhed her for at få dine arrangementer vist.

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenhederne kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek begivenheden inden du tager afsted.
Kilde: Kultunaut