Aabenraa Kommune ansætter strategisk forretningsudvikler

Hanne Klintøe der tiltræder stillingen som strategisk forretningsudvikler i Aabenraa Kommune 1. august.
dato

Aabenraa Kommune har ansat en strategisk forretningsudvikler til at opdyrke mulighederne, som følger af nuværende såvel som kommende PtX-anlæg i Aabenraa Kommune. 

Når Hanne Klintøe fra 1. august sætter sig i stolen i den nyoprettede stilling som strategisk forretningsudvikler, er det med det overordnede mål at udnytte de strategiske muligheder, der følger af etableringen af PtX-anlæg i Aabenraa Kommune. Helt konkret skal den nye strategiske forretningsudvikler tiltrække partnere, investorer, følgevirksomheder, nye arbejdspladser og nye uddannelsesmuligheder til kommunen.

- Jeg ser meget frem til at komme i gang med arbejdet, da jeg ser et meget stort potentiale for yderligere værditilvækst i forbindelse med de store PtX-anlæg, der bygges i Aabenraa Kommune. En værditilvækst, som både kan bestå af øget produktion, beskæftigelse og bosætning, men også et bidrag til reduktionen af CO2 både lokalt og regionalt, siger Hanne Klintøe, som trækker i arbejdstøjet 1. august.

Med over 18 års international erfaring som forandringsleder og strategisk udvikler i den kommercielle sektor samt en imponerende portefølje af udviklingsprojekter inden for grøn omstilling, herunder arbejde i megaregionen STRING og Region Syddanmark, var Hanne Klintøe den stærkeste profil blandt ansøgerne og det oplagte match til Aabenraa Kommunes ambitioner på PtX-området.

- Vi er meget glade for og stolte over at have tiltrukket en profil som Hannes, der skiller sig ud med sin strategiske tilgang, sit ekstraordinære drive og internationale perspektiv, og som forstår både den private og offentlige sektor og kan bane vejen for dynamisk vækst. Det bekræfter Aabenraa Kommunes potentialer som en seriøs og kraftfuld aktør i den grønne omstilling, siger kommunaldirektør i Aabenraa Kommune, Tom Ahmt, og fortsætter:

- Derfor er jeg også overbevist om, at Hanne Klintøe nok skal sørge for, at Aabenraa Kommune får mere ud af de nuværende og kommende projekter, der er inden for den grønne omstilling her i kommunen.

Gennem sit arbejdsliv har Hanne Klintøe haft en række meget relevante og udfordrende opgaver indenfor strategisk forretningsudvikling i både Danmark og i udlandet. Hanne Klintøe er i øjeblikket bosat i København, men planlægger at flytte til Aabenraa i den nærmeste fremtid.

Kilde: Aabenraa Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.